Book ophold

Om os

Hotel Herning er et familie drevet hotel, som gør en dyd ud af at give gæsterne en unik oplevelse gennem nærværende og personlig betjening. I receptionen står Hotel Hernings veloplagte receptionister altid klar med information omkring området og Hernings mange oplevelses muligheder.

Hotel Herning har tidligere fungeret udelukket som et messehotel, men er løbende blevet shinet op for at kunne efterleve nutidens krav til hotelovernatninger. Hotellets nuværende forpagtere, Dolphin Familien, overtog i april 2023 og har siden da, med stor entusiasme, serviceret Hotel Hernings mange og mangfoldige gæster. Om man besøger Hotel Herning for at tage på messe, er på forretningsrejse eller måske for at opleve en koncert i Jyske Bank Boxen, vil man altid blive taget varmt imod her på Hotel Herning.

Hotel Herning er, som nabo til Messecenter Herning, MCH Arena samt Jyske Bank Boxen, et ideelt overnatningssted når du er i Herning. Hotellet har ideelle tilkørselsforhold og ligger kun 5 minutters kørsel fra Herning Kongrescenter i centrum.